Bio i folkets hus borgholm

Här hittar du all information om våra bioföreställningar.

Hyra Filmsalong

Vill du hyra hela filmsalongen för ditt företag, förening eller organisation är du välkommen att skicka en offertförfrågan.

Begär offert

Jungle Cruise

  Jungle Cruise

En liten flodbåt tar en grupp resande genom en djungel fylld av farliga djur, reptiler och övernaturliga inslag.

 

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

Regi:
Jaume Collet-Serra
Skådespelare:
Dwayne Johnson,
Emily Blunt,
Jesse Plemons,
Paul Giamatti,
Edgar Ramírez,
Jack Whitehall
Originaltitel:
Jungle Cruise
Originalspråk:
Engelska
Premiär:
28 jul 2021

Pris: 120 kr

Boka nu

THE SUICIDE SQUAD

  THE SUICIDE SQUAD

Välkommen till helvetet - även känt som Belle Reve, fängelset med den högsta dödssiffran i Amerikat. Det är här de värsta superskurkarna sitter fängslade och de gör allt för att komma ut - vilket även innebär att ansluta till den superhemliga och superskumma Task Force X. Dagens gör eller dö-uppdrag? Samla ihop fångar som Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin och allas favoritpsykopat Harley Quinn. Beväpna dem tungt och bokstavlingen släppa ner dem på den avlägsna ön Corto Maltese som kryllar av fiender. På väg genom djungeln, som är fylld med motståndare och gerillakrigare runt varje hörn, är gänget ute på ett sök-och förstöruppdrag endast med Rick Flag på plats för att se till att de håller sig i skinnet. Allt medan Amanda Wallers tekniker via hörsnäckor följer allas minsta rörelse. Som alltid innebär ett enda snedsteg att de dör (antingen på grund av fienden, en teammedlem eller Waller själv). Om någon vill betta så är det smarta draget att betta mot dem, allihopa.

 

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation


James Gunn regisserar och i rollerna ser vi bl a Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Alice Braga, Pete Davidson, JoaquÍn CosÍo, Juan Diego Botto, Storm Reid, Nathan Fillion, Steve Agee, Sean Gunn, Mayling Ng, Flula Borg, Jennifer Holland, Tanashe Kajese, Sylvester Stallone och Viola Davis.

Pris: 120 kr

Boka nu

the green knight

  The Green Knight

När den väldige, mystiske Gröne riddaren konfronterar riddarna kring det runda bordet är det kung Arthurs modige, våghalsige systerson Sir Gawain som antar hans utmaning. Ett år senare ska de båda drabba samman igen. På väg till den ödesdigra återföreningen kämpar Gawain mot vålnader, jättar och tjuvar och möter en hemlighetsfull skön lady. Han kommer till insikt om att det han egentligen slåss för är sin heder och sitt värde i familjens ögon. Ännu en helt unik filmupplevelse från A24, produktionsbolaget bakom Midsommar. Dev Patel spelar Galwain och som Lady ser vi Alicia Vikander. Ralph Ineson (Game of Thrones) är den gröne riddaren, som kungen ses Sean Harris och Barry Keoghan (Dunkirk) spelar en förslagen stråtrövare. 

 

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

Dawid Lowery står för regi och manus.

Pris: 120 kr

Boka nu

free guy

  Free Guy

Banktjänstemannen Guy lever livets glada dagar i staden Free City, tills han en dag upptäcker att han i själva verket är en bakgrundskaraktär i ett tv-spel och att utvecklarna till hans värld nu hotar att stänga ner spelet. I en värld helt utan gränser är Guy fast besluten att han ska rädda sin värld på sitt sätt, innan det är för sent.

 

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

Regi
Shawn Levy
Skådespelare:
Ryan Reynolds,
Taika Waititi,
Jodie Comer,
Joe Keery
Originaltitel:
Free Guy
Originalspråk:
Engelska


Pris: 120 kr

Boka nu