Bio i folkets hus borgholm

Här hittar du all information om våra bioföreställningar.

Hyra Filmsalong

Vill du hyra hela filmsalongen för ditt företag, förening eller organisation är du välkommen att skicka en offertförfrågan.

Begär offert

FILMERNA OCH OPERORNA VISAS I SAMARBETE MED:

BON JOVI FROM ENCORE NIGHTS

   BON JOVI FROM ENCORE NIGHTS

Efter inställda turnédatum på grund av pandemin ville det legendariska rockbandet Bon Jovi nå fans globalt. Som ett av världens största rockband är Bon Jovi känt för sina liveshower och i juni kommer fansen få uppleva deras energi med en exklusiv konsert på bio.

Konserten är inspelad på Paramount Theatre i Jon Bon Jovis hemstat New Jersey. Bandet framför klassiker som You Give Love A Bad Name, It’s My Life, Wanted Dead Or Alive, Bad Medicine och naturligtvis Livin ’On A Prayer. Dessutom kommer de att spela nya låtar från bandets framgångsrika femtonde studioalbum.

Under en storslagen karriär som sträcker sig över mer än tre decennier har Bon Jovi förtjänat sin plats i rockens Hall of Fame. Med över 130 miljoner sålda album, en omfattande katalog med hitlåtar, tusentals konserter spelade i mer än 50 länder för mer än 35 miljoner fans och biljettintäkter på över 1 miljard dollar under det senaste decenniet är Bon Jovi bland de största rockbanden genom tiderna.

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se TrailerPris: 150 kr

Boka nu

Croodarna 2: En ny tid (sv.tal)

  Croodarna 2: En ny tid (Sv.tal)

Croodarna har överlevt mängder av faror och katastrofer, från livsfarliga förhistoriska odjur till att se sin dotter bli vanvettigt förälskad i en ny pojkvän. Men nu står de inför något som verkligen kommer att skaka om deras flock ordentligt och få dem att omvärdera allt de hittills trott om världen: en annan familj.

Croodarna behöver en ny plats att bo. Så den första förhistoriska familjen ger sig ut i världen, på jakt efter en säkrare plats att kalla sitt hem. När de upptäcker ett idylliskt paradis, omgärdat av en mur, som uppfyller alla deras behov, tror de att deras problem är lösta ... förutom en sak. En annan familj bor redan där: Bättremans.

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

Regi:
Joel Crawford


Originalröster:
Nicolas Cage,
Ryan Reynolds,
Emma Stone,
Catherine Keener,
Leslie Mann,
Peter Dinklage,
Clark Duke,
Cloris Leachman,
Kelly Marie Tran


Svenska röster:
Tommy Nilsson,
Frida Sandén,
Jesper Adefelt,
Göran Gillinger,
Susanne Barklund,
Iréne Lindh,
Lizette Pålsson,
Clara Folkebo,
Jamil Drissi
Originaltitel:
The Croods: A New Age
Familj
1 tim 35 min
Från 7 år

 

Pris: 100 kr

Boka nu

Black Widow

   Black Widow

Natasha Romanoff, mer känd som Black Widow, är Avengers farligaste spion någonsin. Men nu hinner hennes förflutna slutligen i kapp henne.

Vi ser återigen Scarlett Johansson som Black Widow. I övriga roller bl a Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz och O-T Fagbenle. © Marvel

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

Regi:
Cate Shortland
Skådespelare:
Scarlett Johansson,
Florence Pugh,
Robert Downey Jr,
Rachel Weisz,
David Harbour,
William Hurt,
Ray Winstone
Originaltitel:
Black Widow
Originalspråk:
Engelska
Premiär:
7 jul 2021

Pris: 120 kr

Boka nu

Fast & Furious 9

   Fast & Furious 9

Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en världsomspännande konspiration ledd av den mest skickliga mördare och högpresterande förare som de någonsin har stött på: en man som också råkar vara Doms övergivna bror, Jakob.

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

Regi:
Justin Lin
Skådespelare:
Vin Diesel,
Charlize Theron,
John Cena,
Helen Mirren,
Michelle Rodriguez,
Jim Parrack,
Jordana Brewster
Originaltitel:
Fast & Furious 9

Pris: 120 kr

Boka nu

Sagan om ringen Triologin

  Sagan om ringen Triologin

För första gången sedan biopremiären för 20 år sedan kan Sagan om ringen-filmerna ses på bio. Nu har du chansen att se alla tre filmerna i ett streck hos oss! Eller var för sig om ni vill

Peter Jacksons mastodontfilmatisering av J R R Tolkiens fantasyepos är en av de största biosuccéerna någonsin och sågs av 5 miljoner biobesökare bara i Norden. Nu visas de nyrestaurrerade filmerna för första gången på bio i 4K.

Den unge hobbiten Frodo ärver en magisk ring av sin kusin Bilbo. Frodo får snart veta att dess ursprunglige skapare, den onde trollkarlen Sauron, desperat letar efter ringen. Ringen har onda krafter som Sauron behöver för att förslava hela Midgård. Det finns bara en utväg – att förstöra ringen i Domedagsklyftan. Ett litet sällskap om nio utvalda ger sig iväg med den motvillige Frodo. Det blir en färd fylld av äventyr och fasor.

 

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

Skådespelare
Elijah Wood,Sean Astin,Ian Holm,Ian McKellen,Christopher Lee,Billy Boyd,Liv Tyler,Cate Blanchett,Sean Bean,Orlando Bloom
Regi
Peter Jackson

 

Pris: 450 kr

Boka nu

Space Jam: A New Legacy(sv.tal)

  Space Jam: A New Legacy (Sv.tal)

Välkomna till the Jam! NBA-mästaren och globala ikonen LeBron James ger sig ut på ett episkt äventyr tillsammans med den tidlöse Snurre Sprätt i den animerade/live-action-filmen SPACE JAM: A NEW LEGACY av regissören Malcolm D. Lee och de innovativa filmskaparna Ryan Coogler och Maverick Carter. Resan är en galen blandning av två världar som visar hur långt vissa föräldrar är beredda att gå för att komma nära sina barn. När LeBron och hans son Dom fångas i en digital värld av en A.I.-skurk, måste LeBron få hem dem i säkerhet genom att leda Snurre Sprätt, Lola Kanin och hela gänget av de notoriskt odisciplinerade Looney Tunes till seger över A.I.-datorns digitala mästare på planen: ett lag av spelare från NBA och WNBA som du aldrig sett dem förut. Det är Tunes mot Goons i en utmaning med den högsta insatsen i hans liv, som omdefinierar LeBrons relation till hans son och belyser vikten av att vara sig själv. De stridsberedda Tunes bryter mot reglerna, använder sina unika talanger och överraskar även ”Kungen” James genom att spela basket på sitt sätt.

 

 

Max 50st biobesökare i biosalongen

 

                                                                                          

 

Se Trailer

Filminformation

I rollerna förutom James ser vi Oscarnominerade Don Cheadle (“Avengers”-filmerna, “Hotel Rwanda”), Khris Davis (“Judas and the Black Messiah,” TV:s “Atlanta”), Sonequa Martin-Green (TV:s “The Walking Dead,” “Star Trek: Discovery”), nykomlingen Cedric Joe, Jeff Bergman (”Looney Tunes Cartoons”), Eric Bauza (”Looney Tunes Cartoons”) och Zendaya (kommande "Dune", "Malcolm & Marie"). Lee (”Girls Trip”, ”Night School”) regisserar efter ett manus av Juel Taylor & Tony Rettenmaier & Keenan Coogler & Terence Nance.

Pris: 100 kr

Boka nu